De ce TEST?

Misiunea noastră

Misiunea noastră constă în formarea de abilităţi lingvistice ce permit realizarea scopurilor  Dumneavoastră.

Abordare individuală

Înainte de începerea activităţii didactice vă propunem un test pentru stabilirea nivelului Dumneavoastră de cunoştinţe. Aceasta ne permite să repartizăm studenţii în grupuri cît mai omogene şi să asigurăm obţinerea succeselor ulterioare. Pe întreaga durată a cursului de limbă engleză noi vom fi alături prin susţinere şi consiliere.

Metodele noastre

Metodele noastre oferă posibilitatea de a studia într-o manieră lejeră şi distractivă. Toate activităţile se desfăşoara în limba engleză, ceea ce favorizează studierea mai efecientă a limbii.

Varietatea programelor de studiu

Noi oferim o varietate de cursuri începând cu engleza generală pentru adulţi şi copii şi finisînd cu engleza de afaceri. Oricare ar fi nivelul sau cerinţele Dumneavoastră, noi vom găsi varianta corespunzătoare cererii.

Cadrele didactice

Profesorii noştri sunt toţi licenţiaţi şi calificaţi în predarea limbii engleze. Ei, avînd o bogată experienţă în domeniu şi calităţi extraordinare în monitorizarea lecţiilor, sunt orientaţi către o abordare individuală a fiecărui student din grup.

Facilităţi

Centrul nostru de limbă engleză este echipat cu cele mai moderne tehnologii şi materiale didactice. Aici veţi găsi confortul necesar pentru a vă putea dedica în totalitate studiului.

Amplasamentul

Centrul nostru de limbă engleză este amplasat în centrul Chişinăului, cu acces liber a transportului din orice sector a oraşului. 

Convingeri
 • Procesul de studiu constituie o coaliţie dintre profesor şi student.
   
 • Comunicarea eficientă este esenţială.
   
 • Studenţii noştri merită o educaţie lingvistică la cel mai înalt nivel.
   
 • Toţi profesorii trebuie să corespundă celor mai înalte standarde profesionale.
   
 • În şcoala noastră veţi găsi o atmosferă pozitivă de studiu şi o abordare individuală a cerinţelor Dvs.