Introduceți un cuvânt de căutare

Cursuri de germană în Chișinău

Germana este una dintre principalele limbi de comunicare internațională, care este răspândită activ în domeniile educației, culturii, științei și afacerilor. Acesta este motivul pentru care aceste cursuri de germană sunt o alegere raţională. Pentru a-l implementa, trebuie să faceți un pas important – să începeți instruirea în centrul nostru.

Indiferent de vârsta Dvs., nivelul de competență lingvistică și obiectivele de studiere, vom selecta cu precizie cursurile educaționale potrivite pentru Dvs. Împreună cu noi nu veți învăța doar o limbă străină, ci veți cunoaște și noi prieteni.

Profesorii noștri știu că orele banale, strict conform manualului nu vor da efectul dorit, prin urmare, folosesc o tehnică interactivă la predare, care include sarcini interactive, jocuri de grup și discuții, precum și comunicare pe o varietate de subiecte.

Fiecare etapă a programului se încheie cu teste cuprinzătoare, în funcție de rezultatele cărora, profesorii determină progresul elevilor. Acest lucru vă permite să înțelegeți dacă, trebuie să faceți ajustări la materialul parcurs.

Alegând instruirea în centrul nostru – alegeți calitatea!