Introduceți un cuvânt de căutare

Pregătirea pentru examenele Cambridge în Chișinău

Pregătirea pentru examenele Cambridge, certificat internațional la limba engleză, în cadrul Top English School of Today
 
Certificatele Cambridge
sunt recunoscute de mii de instituții de învățământ și de angajatori din întreaga lume, ca dovadă a competenței în limba engleză.

Pregătirea pentru examenele Cambridge în Chișinău

Cei care se pregătesc pentru examenele Cambridge în Chișinău sunt instruiți la patru competențe lingvistice: audiere, dialog, citire și scris. Ei nu memorizează liste de cuvinte și gramatică, ei învață să folosească limba engleză într-un context realist.

Certificatele Cambridge deschid ușile către o lume a oportunităților, deoarece sunt recunoscute în întreaga lume. În fiecare an, peste 3 milioane de oameni susțin aceste examene, pentru a-și realiza aspirațiile de a studia, lucra și călători.

Examenele Cambridge oferă o evaluare cuprinzătoare a realizărilor în studierea limbii engleze, făcând studierea interesantă și eficientă. La Top English School of Today, studierea este structurată în așa fel, încât ascultătorul să-și îmbunătățească în mod constant abilitățile de vorbire, scriere, citire și audiere. Se pune un mare accent pe extinderea gramaticii și vocabularului, care permite studentului să vorbească și să scrie în mod competent.

În procesul de studiere, cursanții practică, de asemenea, exerciții similare examenelor, sunt verificați în permanență pentru a reuși să însușească materialul și, dacă este necesar, primesc recomandări cu privire la dificultățile întâmpinate.În timpul studierii, se efectuează în mod regulat teste, ceea ce vă permite să evaluați cunoștințele dobândite, percepția englezei la auz, scris, citit  și vorbit.

Pregătirea pentru examenele Cambridge în Chișinău la Top English School of Today vă permite să identificați problemele și principalele greșeli, pentru a le acorda o atenție suplimentară în viitor.

Bine ați venit la Top English School of Today!