Introduceți un cuvânt de căutare

Pregătire pentru TOEFL în Chișinău

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) – examenul necesar pentru admiterea la universități din SUA și Canada, precum și pentru angajarea în aceste țări. Acest examen este acceptat și în unele țări din Europa și Asia, unde instruirea se desfășoară în limba engleză. Certificatele TOEFL sunt recunoscute de instituțiile de învățământ din 130 de țări, făcându-l unul dintre cele mai populare teste de engleză din lume.

La moment TOEFL are un spectru mult mai larg de utilizare. Pe baza rezultatelor sale, puteți obține un loc pentru un stagiu într-o companie străină, tot acest test trebuie să fie susținut și în cadrul multor programe de certificare profesională și științifică. Certificatul TOEFL vă va facilita să găsiți un loc de muncă și să vă înscrieți în programul internațional MBA.

Rezultatele testului sunt valabile timp de doi ani, după aceasta este necesar susținerea lui repetată.

Deoarece examenul nu este gratuit și constă dintr-un set de sarcini, se recomandă pregătirea pentru el în prealabil și cu o responsabilitate maximă. Cursul de pregătire TOEFL nu se referă doar la îmbunătățirea cunoștințelor Dvs. de limbă engleză, ci implică și studierea structurii și caracteristicilor examenului.

TOEFL este structurat în patru etape:

  • Cititul. Aici este testată capacitatea de a percepe și de a prelucra informația scrisă într-o limbă străină, cu alte cuvinte de a răspunde la întrebări în baza textului.
  • Audierea. Una dintre cele mai dificile etape pentru subiecții testului – timp de o oră veți percepe vorbirea engleză și veți răspunde la întrebări despre povestirile și dialogurile auzite.
  • Scrisul. Pentru a susține această secțiune, trebuie să scrieți corect în limba engleză, să cunoașteți structurile gramaticale și să navigați în stil.
  • Dialogul. Această etapă va arăta dacă ați reușit să depășiți bariera în calea exprimării gândurilor cu voce tare, dacă știți cum să construiți corect fraze și să efectuați un monolog pe un subiect dat.

Certificatul TOEFL în Chișinău

Top English School of Today vă va ajuta să obțineți certificatul TOEFL în Chișinău și să faceți un pas către realizarea viselor Dvs. Profesorii noștri se vor ocupa de pregătirea Dvs. cuprinzătoare pentru acest examen internațional. La Top English School of Today puteți susține, de asemenea, testul de practică TOEFL și puteți evalua nivelul curent de limbă în funcție de criteriile programului.

Bine ați venit!

Înregistrarea la telefonul: + (373) 79994481