Introduceți un cuvânt de căutare

Cursuri de limbă engleză online, în perioada de carantină la TEST

Pe timpul perioadei de carantină din țară, centrul de pregătire Top English School of Today (TEST) a transferat toate grupele sale la o instruire online.

Pentru a nu întrerupe studiile și a termina cursurile de limbă engleză la timp, precum și pentru a petrece timpul cu folos la maxim, elevii și profesorii au salutat oferta administrației TEST de a relua cursurile într-un nou format.

Această abordare vă permite să studiați indiferent de locație, din orice punct convenabil, dintr-un oraș sau țară. Folosind o conexiune la internet și Wi-Fi, puteți foarte ușor „intra” în clasa Dvs. și participa la lecţii.
Cursuri de limbă engleză online

Probabil credeți că, învățând engleza online, va trebui să sacrificați din calitatea instruirii. Greşit! Profesorii noștri conduc lecţii veritabile, completate cu o varietate de exerciţii și metode, adaptează programele pentru modul online, astfel încât lecţiile să devină cât mai vii și interactive. Ai nevoie doar de un microfon, pentru a vorbi și de căști, pentru a asculta.

În acest moment, Internetul este o adevărată descoperire pentru cel care este hotărât să învețe limba engleză.

Tot ce trebuie să faci, este, să mergi online și să începi să înveți. Faceți-o chiar acum cu Top English School of Today!