Introduceți un cuvânt de căutare

Cursuri de limbă GERMANĂ în Chișinău

Germana este una dintre primele cinci limbi străine de învățat. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Germania este renumită pentru standardul său ridicat de viață și cultură, conduita progresivă în afaceri, structura educațională flexibilă, locurile unice, interesante pentru turiști.
În plus, limba germană poate fi necesară nu doar în Germania. Este vorbită și în alte țări precum: Belgia Elveția; Austria; Principatul Liechtenstein; Luxemburg.
Astăzi, germana este una dintre limbile oficiale ale comunicării internaționale. Pentru a vi se deschide noi oportunități în afaceri, educație, carieră, autorealizare și turism, lecțiile de germană sunt o necesitate!

Cine are nevoie de cunoștințe de limbă germană?

Cunoașterea limbii germane la nivelul corespunzător este necesară nu doar pentru studenții care intenționează să studieze la o universitate europeană, ci și pentru antreprenori, lideri de afaceri care doresc să creeze relații de afaceri puternice cu Germania, Austria sau altă țară vorbitoare de limbă germană. Ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit, plănuiești să te muți într-o țară europeană, visezi la avansare în carieră? Creșteți atractivitatea CV-ului, noile filiale din Austria și Germania deschid locuri de muncă grozave care necesită cunoașterea limbii germane.
Astfel, limba germană este necesară:
oamenilor de afaceri, antreprenorilor și profesioniștilor calificați care doresc să-și construiască cariera în Europa; copiilor și adulților să-și îmbunătățească cunoștințele și să-și creeze noi oportunități de comunicare; oricui cine vrea să se împrietenească cu limba germană pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Alegerea cursurilor potrivite:

Învățarea limbilor străine de la zero nu este atât de înfricoșătoare pe cât pare la prima vedere. Limba marilor filozofi, scriitori și poeți cucerește prin logica sa.

Alegeți nivelul de dificultate:

În centrul nostru, cursurile de germană au mai multe niveluri de dificultate, în funcție de nevoile celor care doresc să învețe limba germană:

  • pentru copii;
  • nivelul începător de la zero;
  • pentru cei care au studiat anterior;
  • pentru cei ce tind spre perfecțiune.

Puteți determina nivelul în câteva minute: contactați administratorul nostru, selectați data și ora și susțineți testul.