Introduceți un cuvânt de căutare

Cursuri intensive de engleză – vara 2020

Ce înveți într-un curs intensiv de engleză la Top English School of Today?

Veți învăța vocabularul și contrucţiile gramaticale necesare pentru o exprimare corectă a gândurilor în limba engleză, materialul asimilat de la lecție se va regăsi în comunicarea zi de zi. Cursurile intensive de la Top English School of Today au la bază metoda comunicativă, care include jocuri de rol, care corespund situațiilor din viața reală.

Orele de engleză sunt predate de profesori cu o experiență inedită și certificați internațional, precum și de vorbitori nativi. Atmosfera plăcută și prietenoasă nu va lipsi de la orele de engleză la Top English School of Today.

Tempoul intensiv al cursului de vară, metoda comunicativă, comunicarea cu un vorbitor nativ și atmosfera de învățare ajută la depășirea rapidă a barierei lingvistice și la obținerea rezultatului dorit în cel mai scurt timp.

Cursul intensiv de vară constă din 60 de ore academice pentru nivelele A 1/ A 2 și 75 de ore academice pentru nivelele avansate. Lecțiile se desfășoară de 5 ori pe săptămână, a câte 2 ore si 15 minute. Durata cursului este de 4 săptămâni pentru studenții A1/A2 și de 5 săptămâni pentru studenții de la nivelele avansate.

Pentru a determina nivelul de cunoaștere a limbii engleze și a vă înscrie la cursurile intensive de la Top Englishg School of Today, sunați la: Tel: +373 815-156; +373 815-157; +37379994481

Adresa: str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 45, Chişinău, Moldova