Introduceți un cuvânt de căutare

Engleza corporativă la Top English School of Today

Engleza corporativă este unul dintre resursele principale ale companiei dumneavoastră întru extinderea afacerii și lansarea acesteia pe piețele externe. Pentru dezvoltarea propriului business și competitivitatea lui pe arena internațională, personalul vorbitor de limbă engleză la nivel avansat este o necesitate.
Experiența noastră, metodele eficiente, stilul de predare și abordarea personală vor ajuta angajații oricărei companii să vorbească engleza cu ușurință și să o folosească în munca lor zilnică. Colegii și subordonații dvs. vor putea negocia afaceri și menține corespondența cu partenerii străini, vor pleca în călătorii de afaceri, vor putea reprezenta compania la expoziții și conferințe.

UN CURRICULUM POTRIVIT AFACERII DVS

Orice afacere este unică. Business-ul dvs., cel mai probabil, are propriile sale caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când formați angajații. De aceea, am dezvoltat un sistem de programe de studiu flexibil care permite integrarea eficientă a învățării limbii engleze în programul de lucru al oricărei companii.

Engleza corporativă ОNLINE

Profesorii calificați de la Top English School of Today desfășoară lecțiile de Engleza corporativă online la ora convenabilă dvs. Angajații pot învăța engleza oriunde și într-un ritm confortabil, fără a se distrage de la serviciu.

Engleza corporativă ÎN BIROUL DVS

Instruirea ia în calcul programul de lucru al companiei, ceea ce vă permite să integrați organic cursurile în activitatile dumneavoastră corporative. Angajații pot studia dimineața, la pauza de masă, precum și imediat după muncă, fără a părăsi biroul.

INDIVIDUAL

Experiența demonstreaza că top managerii și șefii de departamente au nevoie de programe individualizate și atenție sporită pentru a asigura o învățare eficientă. O astfel de abordare personală permite reprezentanților managementului să învețe în mod eficient limba engleză fără a întrerupe activitatea companiei și îndatoririle sale oficiale.

Datorită unui sistem de raportare amplu și transparent, puteți vedea în detaliu progresul fiecărui cursant.

Rezultat asigurat.