Introduceți un cuvânt de căutare

TEST la MOLDEXPO!

Top English School of Today, centrul de studiere a limbii engleze, invită toţi doritorii să nu rateze posibilitatea de a face o mică escapadă la zilele noastre tematice, de la expoziţia „Târgul de Carte” , organizată în intervalul 19-22 septembrie.

Prima zi se va desfăşura sub sloganul „TEST is THE BEST!” . Orice persoană poate să facă o testare gratuită, dar şi să se înscrie la cursurile de limbă engleză, precum şi să primească, ca amintire, un magnet expresiv, pentru frigider 🙂

În ziua a doua, «TOEFL, IELTS, SAT & Native Speaker», vom aduce la cunoştinţa celor prezenţi o noutate îmbucurătoare despre deschiderea filialei TEST pentru pregătirea de Examenele Internaţionale TOEFL, IELTS, SAT. Doritorii vor putea să comunice cu un vorbitor nativ.

Ziua a treia, «TEST KIDS», este dedicată centrului nostru pentru copii. În această zi orice părinte va putea să îşi testeze gratuit copilul şi să îl înscrie la cursuri de studiere a limbii engleze sau în cercul de creaţie pentru copii! Persoanele prezente vor avea posibilitatea să admire dansurile minunate prezentate de copii, precum şi să primească în dar un magneţel, dar şi un balon!

În ziua a patra va avea loc CONCERTUL DE ÎNCHIDERE. În această zi, vă invităm să faceţi baloane de săpun, împreună cu noi, să vă delectaţi ascultînd în interpretare solo cântece în limba engleză, precum şi să plecaţi acasă cu baloane şi cu magneţi.

Vă aşteptăm la MOLDEXPO! Veniţi să ne veselim împreună!