Introduceți un cuvânt de căutare

FAQ

FAQ
La noi, veţi găsi şase nivele de bază: Beginner (nivelul pentru începători),Elementary  (nivelul de cunoştinţe elementare), Pre-Intermediate (preintermediare), Intermediate (intermediare), Upper-Intermediate (preavansate) şi Advanced (avansate). Pentru a asigura un efect maxim de cunoaştere a limbii engleze, am divizat nivelele 4 şi 5 în două subnivele, opţionale: curs general şi curs conversaţional. Astfel, numărul real al nivelelor ajungând la 8.
Fiecare nivel cuprinde, cel puţin, 96 de ore şi durează 4 luni.
Lecţiile au loc de 2 ori pe săptămână, a câte 2 ore şi 15 minute (3 ore academice).
Noi folosim ,exclusiv, programe de tip Oxford, Cambridge, Longman şi McMillan. Procurarea materialelor de studiu este absolut necesară. Dvs. puteţi procura manualele din librării.
Înregistrarea se face pe bază de interviu verbal, urmat de un test în scris. Veţi putea frecventa cursul în grupul corespunzător nivelului Dvs.
9:00 – 10:30, 11:00 – 12:30, 15:45 – 18:00, 18:15 – 20:30
La lecţii, profesorii vorbesc exclusiv limba engleză. Credinţa noastră este că ambianţa anglofonă contribuie la perceperea mai eficientă a limbii. Totuşi, ocazional şi la cerere, profesorii fac unele traduceri.
Noi vă propunem următoarele cursuri pentru studenţii avansaţi: Proficiency, Masterclass, Business English, Business Communication, Advanced Conversation.
Da, se presupune obţinerea unui certificat de absolvire a cursului de către studenţii, care au frecventat cel puţin 75% din orele de curs şi au obţinut un rezultat pozitiv la testul final.