Introduceți un cuvânt de căutare

Cursuri de limbă engleză pentru începători în Chişinău

De mai bine de 15 ani, Top English School of Today nu este doar o simplă şcoală de limbă engleză din Chişinău, ci este un loc unic, în care se adună oameni cu gânduri similare, întotdeauna gata să se ajute reciproc. Puteți susține un test gratuit, puteți adresa întrebări profesorilor și vă puteți consulta cu privire la programele de formare. Specialiștii școlii depun toate eforturile, pentru ca toți cei care au venit să învețe limba engleză, să poată nu doar comunica, ci și să gândească în limba engleză, fără a experimenta disconfort.

Predarea limbii engleze are loc prin metode moderne, active,memorabile și foarte interesante. Top English School of Today folosește activ tehnica învățării interactive, adăugând în mod constant activități noi, dialoguri, cântece, jocuri, jocuri de rol, care sunt deja atât de îndrăgite de elevi. Școala oferă nu doar cunoștințe despre limbă, ci și o oportunitate de a vă aventura într-o altă viață, de a cunoaște oameni noi, de a le înțelege cultura.

Engleza pentru adolescenți, studenți și adulți – de la zero la avansat – numai în centrul nostru.
Toți angajații și profesorii comunică doar în limba engleză, ceea ce oferă fiecărui elev, o oportunitate excelentă de a se adapta la mediul anglofon.

O caracteristică distinctivă a Top English School of Today este abordarea individuală în procesul de predare-învăţare. Prin urmare, optăm pentru cursuri în mini-grupe, lecții individuale, atât pentru copii, studenți, cât și pentru adulți. Centrul nostru a instruit un număr impunător de oameni, care sunt mulțumiți de rezultat.
Să studieze la T.E.S.T. poate oricine – de la cei mai mici copii, adolescenți, adulți, precum și organizații publice și private de amploare.

Alegând Top English School of Today – alegeți calitatea.